Categories
Podcast

Educar avui, què vol dir fer de mestre? | Jaume Funes T2E01

Jaume Funes

Parlem amb Jaume Funes Artiaga, psicòleg, educador i periodista, amb tota una vida professional dedicada al món dels adolescents i joves i a les seves dificultats socials.

En relació amb un dels seus llibres, parlem de què és fer de mestre quan ningú sap per a què serveix, de com ha canviat l’educació en els últims anys i quin rol hi juga el mestre. Però també parlem del futur, dels nous currículums i de la innovació educativa.

http://jaumefunes.com/


El diari de l'educació

Article recomanat

Marina Subirats. al Diari de l’Educació “Què vol dir educar avui?

https://diarieducacio.cat/que-vol-dir-educar-avui/

Fer de mestre quan ningú no sap per a què serveix

Llibre recomanat.

Fer de mestre quan ningú no sap per a què serveix. Jaume Funes

Ser mestre, ser professora, és exercir una professió que obliga a escoltar, a observar la realitat en què viuen els alumnes. És una professió que conserva intactes les raons de ser, la voluntat d’humanitzar infants i adolescents, però que està obligada a renovar les formes d’exercir-la.

Aquest és un llibre escrit per ordenar el contingut dels somnis joves, de qui comença a fer de mestre, i per revifar la passió́ de qui fa anys que s’hi dedica; també́ per a les famílies que els confien les seves criatures.

Entre desenes de preguntes mira d’ordenar les respostes que donen sentit a un ofici que ens ajuda, des de la petita infància, a construir-nos com a persones. Tracta d’aportar aquella pàgina que s’ha perdut en molts manuals pedagògics; la que connecta l’aprenentatge amb la vida de cada infant.



Subscriu-te a la llista per rebre els nous episodis, els enllaços i material complementari després de cada podcast👇🏽

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *